Introducere

Acești termeni și condiții se aplică utilizării site-ului web www.institutulnasului.ro, deținut de TONALE MEDICAL SRL, cu sediul în Str. Gala Galaction 61, Sector 1 București, CUI 32554462.

Prin utilizarea site-ului web www.institutulnasului.ro, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

Definiții

Utilizarea site-ului web

TONALE MEDICAL SRL vă acordă o licență limitată, revocabilă, neexclusivă și netransferabilă de a accesa și de a utiliza site-ul web pentru uz personal, non-comercial.

Nu aveți voie să copiați, să distribuiți, să modificați, să creați opere derivate din, să transferați sau să vindeți orice parte a site-ului web.

TONALE MEDICAL SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe site-ul web în orice moment, fără notificare prealabilă.

Conținutul site-ului web

Tot conținutul site-ului web, inclusiv text, imagini, grafică, logo-uri, sigle și software, este proprietatea TONALE MEDICAL SRL sau a licențiatorilor săi.

Nu aveți voie să copiați, să distribuiți, să modificați, să creați opere derivate din, să transferați sau să vindeți orice conținut al site-web.

Legături către alte site-uri web

Site-ul web poate include link-uri către alte site-uri web. TONALE MEDICAL SRL nu este responsabilă pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web.

Răspunderea

TONALE MEDICAL SRL nu este răspunzătoare pentru nicio pierdere sau pagubă, directă sau indirectă, care rezultă din utilizarea site-ului web.

Modificări ale termenilor și condițiilor

TONALE MEDICAL SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment.

Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România.